Wie zijn wij?

Het koor bestaat uit 12 enthousiaste, muzikale studentes die zingen met ambitie!
Na een vliegende start in september werken we nu hard aan het neerzetten van een uitgebreid repertoire, van pop tot klassiek. Samen met onze dirigentes focussen we ons op allerlei genres.

Ontstaan

Naar aanleiding van reacties van oud-leden en vertrekkende jeugdleden van het Groninger Kinder- en Jeugdkoor (GKJK) kwam het plan om het Groninger Studentenkoor op te richten voor enthousiaste zangeressen. De dirigentes en het bestuur van het GKJK steunen dit initiatief van harte en in september 2014 is het nieuwe koor van start gegaan! Ben jij jonger dan 18 en lijkt je het toch leuk om bij een koor te zingen? Dan is het GKJK het koor voor jou! Klik hier voor de website.